Topbanner
                       
                       
                       
        Udtryk gennem indtryk.          
  Galleri   Gennem mine malerier og mit arbejde med billederne søger jeg at skabe en stemning og et udtryk, ud fra et indtryk - mit indtryk. Min store inspirationskilde er til alle tider byen, rammerne omkring mit liv og mennesket. Det indre menneske og det ydre menneske, forholdet mellem disse er en uudtømmelig kilde i min verden. Menneskets mange roller fascinerer mig konstant.

Vi er foranderlige størrelser bygget op af ”kasser”, kasser som er trygge og bekvemme at gemme sig i, ”kasser” som er nedbrydende og hæmmende for al udvikling, da de til tider nærmest er umulige at bryde ud af. ” Kasser” som gør os til de sammensatte og komplekse skabninger vi er.

Mine billeder må gerne og skal helst give stof til eftertanke, for såvel beskueren, som mig selv. Jeg elsker detaljen og kan i mange henseender fundere længe over den. Denne søgen efter nuancer, ønsker jeg at videregive i mine malerier. Jeg fascineres, når billedet får sit eget liv. Det er næsten spirituelt når de i den intense Arbejdsproces, nærmest skaber sig selv. Jeg har været meget privilegeret i de udstillings og eksponerings muligheder jeg har fået. ( Se udstillings CV)

Især vil jeg gerne fremhæve en del større kunstforeninger, gallerier, flere udstillinger i Cobrarummet på Sophienholm og ikke mindst kåringen som årets kunstner i 2006 - af firmaet ”Mont Blanc” – da jeg malede på kulturnatten i Ilums bolighus. Det var en meget berigende og spændende udfordring og proces.

Udstillingen RespectArt i samarbejde med Charlotte Tønder fra d. 17.04. – 30.04. glæder jeg mig meget til. Det at skulle behandle et fælles tema, som oven i købet er noget så centralt og væsentligt, som ”Respekt” – har sat utroligt mange tanker i gang og givet mig stor inspiration. Jeg glæder mig helt vildt!
 
  Malerier      
       
       
  Om kunstneren    
  Udtryk gennem indtryk  
  Kontakt    
  Presse    
       
       
  Udstillinger    
  ◦ Udstillinger lige nu    
  Udstillingsliste    
       
       
  Links    
  Galleri B    
       
Til forsiden
       
      Anne Egelund        
      Anne Egelund      
               
               
               
               
                 
                       
 
    www.egelundart.dk